Sauce Béchamel

Sauce Béchamel

Sauce Béchamel eller Béchamelsovs er hovedingrediensen i mange moussaka og lasagne opskifter. Denne hvide sovs er ofte med ost og muskatnød og passer også godt sammen med grønsager.

Frisk hjemmelavet pesto

Frisk hjemmelavet pesto

En frisk hjemmelavet pesto er bassalt set er sauce som laves af krydderurter. Man benytter ofte basilikumblade, hvidløg, pinjekerner, olivenolie og Parmigiano Reggiano-ost. Men man kan altid bruge forskellige ingredienser/krydderurter efter eget valg.

Hjemmelavede tortillas

Hjemmelavede tortillas

Hjemmelavede tortillas er meget bedre end dem man kan købe, og i det fleste er de også billigere. De er nemme at lave og hvis man går op i at lave tingene selv er dette en god start.   Tilbehør: Oksekød,salat, peberfrugt,agurk, majs mv.

Basilikum-aioli

Basilikum-aioli

Basilikum-aioli også kaldt mayonnaise er en lækker cremet dip som kan bruges til alt fra chips til tortillas.

hjemmelavede lasagne

Den bedste hjemmelavede lasagne

Hjemmelavede lasagne er en kæmpe favorit hjemme hos mig. Jeg laver store mængder så  noget af den hjemmelavede lasagne kan komme i fryseren. Enten kommer vi den færdiglavede kødsovs i fryseren men nogen gange kommer vi også den færdiglavede hjemmelavede lasagn på frys, sådan at den altid er nem at tage op. Der ved behøver man […]