Bagefast marmelade. ( Hindbær)

Forberedelsestid

5min min

Tilberedningstid

20min min

Portioner

Ca. 500 g marmerlade

Bagefast marmelade er meget simpelt men kan være svært at bruge rigtigt. den man kan købe er ofte bedre til højere temperature og brænder der for ikke så nemt på. Denne opskrift er bedst til bageværk som ikke overskrider 200 grader i mere end 40 min. Hvis temperaturen eller tiden i ovnen øges, øges muligheden for at den kan blive påvirket i smagen.

En fordel ved denne opskrift er også at den kan benyttes til sukkerfri desserter da den mængde sukker som skal i, nemt kan undværes, man får derved et meget naturligt produkt.

Her er et linkt til en lækker dessert som bruger marmeladen 

Ingredienser

500 g.  Frosnehindbær. ( andre slags bær kan også bruges) lidt sukker. ( tilsæt efter smag og behag) 1 stor tsk. maizena

Pro Tips

Forberedelse

Lad hindbærene tø op i en si da vandet derved løber let fra og marmeladen ikke bliver alt for vandet. -- Kom bær og sukker i en gryde og lade det hele koge stille og roligt. -- når de har kogt ved svag varme i godt 5 min. Så kommer du maizena i, som røre den godt ud. -- Herefter lade du det hele koge i godt 15 min mere og marmeladen er her med klar.

Vegetar Opskrifter Ebog

Få vores nye ebog med de mest inspirerende vegetar opskrifter, helt gratis! 

©2014-2021 7Opskrifter.dk – Hosted by GetHosting.dk Alle rettigheder forbeholdes