Helt frisk Lasagne

Forberedelsestid

15 Min min

Tilberedningstid

25 Min min

Portioner

4-5

Frisk lasagne er mere lækker og skal ofte have meget mindre end de typer som benytter de tørrede lasagne plader.

VELBEKOMME  

Retten kan sagtens fryses ned.

Mornaysauce: klik her for at se opskriften på den lasagne sovs.

Ingredienser

400 g hakket oksekød 2 fed hvidløg 1 finhakket Løg 1 dåse tomater 1 tsk groft salt. Lidt peber. 5 friske lasagneplader. 5 skivesårende gulerødder.

Pro Tips

Forberedelse

Smelt lidt smøren ved kraftig varme uden at brune den. -- Kom kødet i og svits den i godt  2 min til alt kødet er brunt. -- Hak hvidløg og løg, kom dem i gryden, og svits det hele godt 1 min. Tilsæt tomater, salt, peber samt gulerødderne og lad kødsovsen simre koge under omrøring i yderligere godt 2 min. -- Tag et ovn fast fad på cirka 20 x 25 om og som er godt 4 cm dyb. -- Fordel skifte his kødsovs, lasagneplader og mornaysauce indtil fadet næsten er fyldt. Mornaysauce: klik her for at se opskriften på den lasagne sovs. -- Sørg for at have lidt ekstra mornaysauce tilovers så du kan dække helle det øverste lag. -- Kom det hele i ovnen ved 225 grader i cirka 15 min, efter den er gylden, lader du den hvile uden for ovnen i cirka 10 min.  

Vegetar Opskrifter Ebog

Få vores nye ebog med de mest inspirerende vegetar opskrifter, helt gratis! 

©2014-2021 7Opskrifter.dk – Hosted by GetHosting.dk Alle rettigheder forbeholdes