Se opskriften på macaroons’ne her

Chokolade/Lakrids Fyld
(mængden svare til ca. 25-30 stk.) 

  • 150 gr. mørk chokolade
  • 1½ dl. fløde
  • 1 tsk. honning (kan evt. undlades alt efter hvor sødt man vil have sine macaroons)
  • 1½ spsk. lakridspulver
  • 25 gr. stuevarmt smør

Hak det mørke choklade fint
Bland fløde, honning og lakrids i en lille gryde og varm op til lige før kogepunktet. Husk at røre, så det ikke brander på.
Hæld chokoladen ned i gryden og rør til den er smeltet.
Det samme gøres med smøret, til en jævn og blank blanding.

Afkøl i køleskabet, inden brug.

Citron Fyld

  • 125 gr. hvid chokolade
  • fint revet citronskal
  • saft fra ½ citron
  • 1 spsk. honning (kan evt. undlades alt efter hvor sødt man vil have sine macaroons)
  • 25 gr. stuevarmt smør

Hak det hvide choklade groft.
Varm langsom til det hele er smeltet sammen og rør det jævnt.

Afkøl i køleskabet, inden brug.

Mynte fyld

  • 100 g smør
  • 175 g flormelis
  • 3 spsk piskefløde
  • 1 spsk meget finthakkede mynteblade
  • Pebermyntedråber eller -essens
  • Grøn konditorfarve

Pisk smør, flormelis, og piskefløde sammen, til en creamet masse, kom myntebladene i og lad det trække en halv time.
Smag til med pebermyntedråber og put evt. lidt grøn farve i.