De helt store Græskar kan sagtens brødføde en hal familie og koster ikke meget i forhold til hvor meget mad man får ud af det. Og hvis det er den tid på året så kan skalden udskres  Ud over supper kan også bruges til risotto eller som her græskar tærte.

Ingredienser:

Ca. 500 g Græskar kød
7 DL vand
1 grønsagsbouillonterninger
1 løg i skiver
1 tsk. salt
0,5 dl fløde.
2 revet gulerødder
150 g bacon

Fremgangsmåde:

Kom græskarkødet de 7 DL vand, løg, grønsagsbouillon samt saltet i en gryde. Det hele skal koge i omkring 30 min.

Lad suppen afkøle inden du blender den. Det er lidt op til dig selv hvor lind suppes skal være.

Bacon kommes på en pande og svitses godt af. Hvis der er formeget fed stof på panden hælder du noget af, inden gulerødderne lig får en hurtig tur på panden. Sørg for at de ikke når at blive bløde, de skal bare lige have en snært af bacon smag.

Suppen serveres varm med bacon fyldet på toppen.