Kylling på spyd med lækker nudelsalater er både nem at lave og utrolig hurtig at få sammensat hvis der kommer uventede gæster.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
300 g kyllingenderfillet 
4 spsk soja
1 lime
2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk peanut smør 
1 tsk sukker
1 pakke ægnudler
2-3 gulerødder 
150 g sukkerærter
2 forårs løg 
Sådan gør du:
  1. Rør 2 spsk soja sammen med 1 spsk limesaft, 1 fed knust hvidløg og 1/4 finthakket chili.
  2. Vend kødet i marinaden og lad det trække 15-20 min.
  3. Rør en dressing sammen af 2 spsk soja, 2 spsk limesaft, 1 fed knust hvidløg, 1/4 finthakket chili (uden frø og mellemvægge), peanutsmør og sukker.
  4. Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Afkøl dem i koldt vand og hæld dem på en sigte.
  5. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler eller riv dem groft.
  6. Rens sukkerærter og forårsløg og snit dem fint.
  7. Vend nudler og grønsager i dressingen.
  8. Træk kødet på spyd, pensl evt. med lidt olie og steg dem på en varm grill ca. 10 min. – vend dem nogle gange undervejs.

 

opskrift udlånt af hjemmet.dk