Ingredienser:
1 pk. friske lasagneplader ( ca. 250 g)
1 stk. løg
500 g hakket oksekød
100 g champignon
2 tsk. oregano
150 g. helbladet spinat
1 ds. hakkede tomater
2,50 dl bouillon
Revet mozzarella
salt, peber

Fremgangsmåde:

At lave lasagne med spinat er simpelt men resultatet afhænger af kvaliteten af ingredienser samt mængeden og balancen mellem dem. Der for kan det være at du efter at have prøvet denne opskrift ønsker mere eller mindre af nogle af ingredienserne med det er jo en smags sag.

Tag et ildfast fad frem som kan indeholde helst 4 lag af lasagneplader.

Svits kødet, tilsæt grovhakket løg og skiveskåret champignons. lad det simre et kort stykke tid og krydder der efter med oregano, salt og peber. Kom spinaten ved og varm det igennem til spinaten falder sammen.
Kom derefter et lag med spinat landingen nederst i det ildfastefad og derefter lasnagepladerne oven på.
Til sidst blander du tomat og bouillon som der efter hældes hen over lasage pladerne, indtil de er let dækket. Du gentager de ovennævnte skridt indtil du har 3-4 lag. Husk at der skal være rigeligt med tomat blanding til at dække pladerne i det sidste lag, ellers kan de blive hårde. Bag lasagnen i ovnen i 25 min. ved 175°C. Kort tid inden den er færdig drysser du den revne mozzarella hen over, mængden afhænger hvem man er.
Efter det er helt gennem bagt, lad den da hvile et par minutter inden servering.