Fiskelasagne

Fiskelasagne

Fiskelasagne er normalt ikke noget folk ynder at lave men det er rent faktisk en god måde at få især børn til at spise fisk på. Den kan laves med næsten alt slags fisk.

Sauce Béchamel

Sauce Béchamel

Sauce Béchamel eller Béchamelsovs er hovedingrediensen i mange moussaka og lasagne opskifter. Denne hvide sovs er ofte med ost og muskatnød og passer også godt sammen med grønsager.

Frisk hjemmelavet pesto

Frisk hjemmelavet pesto

En frisk hjemmelavet pesto er bassalt set er sauce som laves af krydderurter. Man benytter ofte basilikumblade, hvidløg, pinjekerner, olivenolie og Parmigiano Reggiano-ost. Men man kan altid bruge forskellige ingredienser/krydderurter efter eget valg.

Sprøde indbagte æbler- gode til ost.

Sprøde indbagte æbler er gode til ost.

Sprøde indbagte æbler er gode til ost, de smager af æblegrød indhyldet i en lækker sprød dej. Når man så får en god ost til så går det hele op i en højere enhed. TIP : De sprøde indbagte æbler er også utroligt gode til is.

Scotch Egg –

Et Scotch Egg er perfekte til forretten, de er lækre med en blød kerne og knasende skal. De kræver lidt finger snilde at lave men resultatet er episk.

Copyrights tilhørende 7 Opskrifter