Pizza dej

Når du først har prøvet denne pizza spiser du ikke andre. Ingredienser: 500 g Tipo 00 eller 0 Italiensk pizza mel (man kan også skrift 200 g pizza mel ud med durummel for at gøre den ekstra let og lækker.) 30 g gær. 3 dl. lunkent vand 1 tsk.salt 2 spsk Olivenolie 1 tsk. tørred […]

Lækre hjemmelavede æbelskriver

Hjemmelavede æbleskiver

Når man lige har lyst til lidt lækkert så er hjemmelavede æbleskiver både hyggelige at lave samt overraskende lettet at få til at blive til noget. Det eneste det kræver er et gammeldags æbleskive jern. Der er et eller andet nostalgisk over at stå med æbleskiver og vende dem på en varm rostik pande.

Feta ost og Chorizo ​​Ruller

Denne opskrift er både velegnet til gourmet samt lækker snack til madpakken. De kan nydes kolde og er velegnet til at fryse ned. Filodej Ca. 500 g. Se opskriften her Hvis du har dejen klar så kan du godt starte med at forvarm ovnen til 250 grader og kom bagepapir på to store bageplader.

Hjemmelavet Filodej til forårsruller, gourmet

Filodej er en utrolig dejlig dej at arbejde med den kan bruges til mange forskellige rettet. Blandet andet forårsruller og dejen er lidt mindre fed end butterdej så den kan også bruges til at erstatte den med.

Varme hveder - Store bededag opskrift og madlavning

Varme hveder – Store bededag

Traditionen med at spise varme hveder på Store Bededag stammer fra omkring midten af 1800- tallet.  På selve dagen måtte de daglige gøremål indstilles da det skulle være en arbejdsfri bede- og bodsdag. Bagerene skulle derfor også have fri på Store bededag. Brød, boller, rugbrød mv. kunne derfor ikke bages på selve dagen. Folk kunne derfor […]

Copyrights tilhørende 7 Opskrifter