Røde pølser med brød

Røde pølser med brød er en klassiker i det danske samfund, og derfor skal vi selvfølgelig have en af disse opskrifter inde på vores side. Varm grillen op og tilsæt herefter olivenolie og smør det ud på panden. Herefter tilsættes de røde pølser der svitses på alle sider ved høj varme ganske kort, herefter nedsæt […]

Indiske fladbrød – 4 stk

Indiske fladbrød også kaldt naan brød – 4 stk.: 4 dl mel 2 tsk. bagepulver 1 tsk. salt 2 spsk. olivenolie 1½ dl vand 1 tsk. spidskommen Bland alle ingredienserne sammen og ælt det hele godt sammen, til dejen er godt blød. Del dejen i 4 dele. Form dem til boller og rul dem derefter tynde, […]

Fastelavnsboller

Fastelavnsbollerne er velegnet til at fryse ned og er nemme at tø op og varme op. Det er bare en god ide ikke at komme glasur på før nedfrysning. Ingredienser: Dej 1 dl mælk 50 g gær 2 spsk sukker 110 g blødt smør 375 g hvedemel 1 æg Creme 2 spsk sukker 2 pasteuriseret […]

Lækker knækbrød birkes

Kornblandingen består af cirka 62 g solsikkekerner, ca. 62 g hørfrø, ca. 62 g havreklid, 62 g græskarkerner, 62 g sesamkerner, blåbirkes 20 g Disse knækbrød egner sig troligt godt til madpakken eller som små snacks i hjemmet.

Italienske boller med durum

Det bedst resultat får man ved at bage dem på en stenplade i en ovn, på den måde bliver skorpen bare lige lidt lækre. Men man kan selvfølgelig godt bage dem på en normal plade. Sørg for at temperere alle ingredienserne inden brug.

Copyrights tilhørende 7 Opskrifter