Macaroon

Nana’s fra den store bagedysts opskrift på Macaroons. Virkelig gode og formstabil. Macaroons (opskriften giver ca. 60 stk., der er 4 cm. i diameter) Ingredienser: 200 g. æggehvider (100 g. x 2) 250 g. flormelis 250 g. smuttede mandler 250 g. sukker 70 g. vand evt. lidt pasta- eller pulverfarve Fremgangsmåde: 1) Mandler og flormelis males […]

Stikkelsbær yoghurt sorbet med Krystalliseret hvid chokolade:

Stikkelsbær mos. 4 dl vand 500 g stikkelsbær 4 spsk jævner Kog stikkelsbærrene møre. Blend bærrene og passér dem gennem en fintmasket sigte. Jævn stikkelsbærrene til man har en passende konsistens. Stikkelsbær-yoghurtsorbet: 2 blade husblas 1 dl  piskefløde 38% 100 g sukker 5 l yoghurt 10% 5 dl stikkelsbærmos Læg husblas i koldt vand i ca. 10 min. Bring  piskefløde og sukker i kog. Smelt husblassen […]

Stikkelbær is

500 – 600 gr. stikkelsbær ( afhængigt af hvor meget smag man ønsker) ca. 180 gr. sukker 1,5 tsk. vanillesukke 1/4 l. Fløde 4 pasteuriserende æggeblommer Reven skal af en 1/2 citron(økologisk) man kan eventuelt tilføje ekstra fløde cirka 1-2 dl hvis man ønsker en mere cremet is. Stikkelsbærbusken er en op til 1,5 meter høj […]

Yoghurt is

Yoghurt is – nem at lave.

Neutral Yoghurt is som er hurtigt at lave, nem at komme igennem og rigtig lækker. Du skal bruge: Ingredienser: 4,5 dl græsk yoghurt ( mellem 2 og 5 % fedt) 1,2 dl Fløde 0,5 dl ahornsirup ( normal sirup kan også bruges) 1 tsk. vanille ekstrakt ( Vanilie sukker kan også bruges) 1 spsk rom […]

Hyldebærsuppe

Opskriften på den hyldebærsaft som skal benyttes kan findes på siden under saft/drik. Til 4-6 personer: 1 L hyldebærsaft 1-2 æbler kan undlades ½ dl sukker efter smag og behag. evt. 3 spsk kartoffelmel Redskaber: gryde skål grydeske glas med låg   Tid 20 min Sådan gør du: hyldesaften kommes i en gryde. Hvis du […]

Copyrights tilhørende 7 Opskrifter