Rabarber

Rabarber Jordbær kompot

Rabarber Jordbær Kompot er en slags grød, som ikke er helt udkogt men heller ikke pureret. Rabarber Jordbær kompot er fortrinligt i yoghurt, grød, eller  som fyld i bagværk. Den kan erstatte marmelade og er meget nem at lave.

Spinat suppe

Spinatsuppe med parma skinke

Spinat suppe med parma skinke er godt både en kold vinterdag, men også forfriskende når det bare skal være nemt. Den kan fryses  ned og smager også godt med bacon. Suppen er god med flutes eller groft brød til.

Græskar Suppe

En blød suppe med sprøde brød croutoner, og græskar kerner. Varm 2 spsk olivenolie i en stor gryde, derefter forsigtigt koge 2 finthakkede løg i 5 minutter, indtil de er bløde, men ikke farvet. Tilføj 1 kg skrællet, uden kerner og hakket græskar eller squash på panden, derefter fortsætte madlavning for 8-10 minutter, under jævnlig […]

Græskar suppe med bacon

Græskar suppe med bacon

De helt store Græskar kan sagtens brødføde en hal familie og koster ikke meget i forhold til hvor meget mad man får ud af det. Og hvis det er den tid på året så kan skalden udskres  Ud over supper kan også bruges til risotto eller som her græskar tærte. Ingredienser: Ca. 500 g Græskar […]

Kartoffel suppe Med Porrer og bacon

Retten kan også nydes med brød til.