Italienske boller med durum

Det bedst resultat får man ved at bage dem på en stenplade i en ovn, på den måde bliver skorpen bare lige lidt lækre. Men man kan selvfølgelig godt bage dem på en normal plade. Sørg for at temperere alle ingredienserne inden brug.

Tomat PIZZA sovs

klik her for at se opskriften på pizza dej Ingredienser: 3 spsk. olivenolie 3 fed hvidløg 1 dåse hakkede tomater 1 tsk salt 5 blade frisk basilikum ( alternativ 2 tsk tørred) Fremgangsmåde : Pres hvidløg og kom det i en gryde med olivenolien, det hele opvarmes ved svag varme. Hvidløgene må ikke blive brune. Når […]

Hvidvins dampet rødspætte med fyldt tomat

650 g. rødspættefilet 7 stk.tomater 1 skalotteløg 1 dl hvidvin 1 citron usprøjtet 1 dl fløde salt og peber olivenolie 1,5 dl hønsefond man kan evt. benytte 2 dl vand og 1 bouillon tern 125 g.spinat 1 peberfrugt (rød)   Udhule 2/3 af tomaterne (skær toppen af og fjern kernehuset). Tomaterne pensles med olivenolie, krydre med lidt salt og […]

Hyldebærsaft

Dette er en billig måde på at få en lækker saft som kan bruges på mange forskellige måder, både som hyllebærsuppe eller bare til at drikke. For at få de røde bær skal man være ude omkring september- oktober måned. Træerne er letgenkendelige og står rigtigt mange steder i skovkanten eller i mindre læhegn eller […]

kylling på spyd med lækker nudelsalat

Kylling på spyd med lækker nudelsalater er både nem at lave og utrolig hurtig at få sammensat hvis der kommer uventede gæster. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet 300 g kyllingenderfillet  4 spsk soja 1 lime 2 fed hvidløg 1 chili 1 spsk peanut smør  1 tsk sukker 1 pakke ægnudler 2-3 gulerødder  150 g sukkerærter 2 […]

Copyrights tilhørende 7 Opskrifter