I en gryde kommer du vand, smør, sukker, vanillesukker samt salt, det hele varmes, under omrøring til masse begyder at boble.
--
Det er en god ide at varme palminen eller fritureolien op allerede nu.
--
Tag gryden, med den boblende sukker masse af varmen og rør med kraftige tag 150 g. hvedemel i, indtil du har en lind dej uden klumper.
--
Kom nu 1 æg i, når den er rørt ud rører du yderligere 50 g. hvedemel i dejen.
--
Gentag nu processen ved at rører det sidste æg og mel i dejen.
--
Kom dejen over i en sprøjtepose eller lignende hvor du har et sprøjtehoved med stjerne formet mønstre.
--
Den næste proces er nemmest at være to personer om, men kan godt lade sig gøre af en person.
--
Sprøjt den ønskede længde dej direkte ned i den varme olie og klip med en saks dejen over når længden er nået.
--
Dejen går til bunden men max 15 sek. skulle de gerne komme op til overfladen igen. Hvis ikke, er olien ikke varm nok.
--
Når dej rullerne kommer op til overfladen giv dem et stykke tid på den ene side og vend dem derefter med en gaffel.
--
Det er temperaturen af olien der afgøre hvor længe de skal have, så dette kan variere.
--
VELBEKOMME !!!