Spanske churros til morgenmad

Forberedelsestid

15 min min

Tilberedningstid

15 min min

Portioner

Spanske Churros til morgenmad, Is desserter eller som andet tilbehør de er lækre og oser langt væk af tivoli, men de er faktisk utrolig nemme at lave.

Vi spiser spanske churros til morgenmad når det skal være ekstra lækkert.

Spanske churro til morgenmad
Spanske Churros til morgenmad

Ingredienser

4 Dl vand 50 g sukker 75 g. smør ½ tsk salt. Vanillesukker 2 spsk. 240 g hvedemel 2 æg. 1 pakke palmin eller 500 ml fritureolie

Pro Tips

Forberedelse

I en gryde kommer du vand, smør, sukker, vanillesukker samt salt, det hele varmes, under omrøring til masse begyder at boble. -- Det er en god ide at varme palminen eller fritureolien op allerede nu. -- Tag gryden, med den boblende sukker masse af varmen og rør med kraftige tag 150 g. hvedemel i, indtil du har en lind dej uden klumper. -- Kom nu 1 æg i, når den er rørt ud rører du yderligere 50 g. hvedemel i dejen. -- Gentag nu processen ved at rører det sidste æg og mel i dejen. -- Kom dejen over i en sprøjtepose eller lignende hvor du har et sprøjtehoved med stjerne formet mønstre. -- Den næste proces er nemmest at være to personer om, men kan godt lade sig gøre af en person. -- Sprøjt den ønskede længde dej direkte ned i den varme olie og klip med en saks dejen over når længden er nået. -- Dejen går til bunden men max 15 sek. skulle de gerne komme op til overfladen igen. Hvis ikke, er olien ikke varm nok. -- Når dej rullerne kommer op til overfladen giv dem et stykke tid på den ene side og vend dem derefter med en gaffel. -- Det er temperaturen af olien der afgøre hvor længe de skal have, så dette kan variere. --

VELBEKOMME !!! 

   

Vegetar Opskrifter Ebog

Få vores nye ebog med de mest inspirerende vegetar opskrifter, helt gratis! 

©2014-2021 7Opskrifter.dk – Hosted by GetHosting.dk Alle rettigheder forbeholdes