Sauce Béchamel

Sauce Béchamel

Sauce Béchamel eller Béchamelsovs er hovedingrediensen i mange moussaka og lasagne opskifter. Denne hvide sovs er ofte med ost og muskatnød og passer også godt sammen med grønsager.

Frisk hjemmelavet pesto

Frisk hjemmelavet pesto

En frisk hjemmelavet pesto er bassalt set er sauce som laves af krydderurter. Man benytter ofte basilikumblade, hvidløg, pinjekerner, olivenolie og Parmigiano Reggiano-ost. Men man kan altid bruge forskellige ingredienser/krydderurter efter eget valg.

Hjemmelavede tortillas

Hjemmelavede tortillas

Hjemmelavede tortillas er meget bedre end dem man kan købe, og i det fleste er de også billigere. De er nemme at lave og hvis man går op i at lave tingene selv er dette en god start.   Tilbehør: Oksekød,salat, peberfrugt,agurk, majs mv.

Moussaka græsk lasagne

Lavede denne lækre Moussaka til aftensmad igår. Moussaka er et virkeligt et lækkert alternativ til lasagnen, der godt kan blive lidt tung i det. Moussaka er super sundt, grundet de mange grøntsager og kun en lille smugle kød. Som tilbehør fik vi tzatziki, hvilket gav et godt og lækkert modspil til retten. Du kan finde […]

Autentisk Indbagt Pizza - Calzone

Autentisk Indbagt Pizza – Calzone

Denne opskrift forklare hvordan du laver den klassiske calzone indbagte pizza. Først skal du have lavet dejen. Find opskriften her Dej opskriften er til cirka 2 pizzaer derved kan du lave 2 store Calzone pizzaer eller mange små det er op til dig. Jeg laver ofte flere små i madpakke størrelse så man har lidt […]

Copyrights tilhørende 7 Opskrifter