Spanske Churros til morgenmad

Spanske churros til morgenmad

Spanske Churros til morgenmad, Is desserter eller som andet tilbehør de er lækre og oser langt væk af tivoli, men de er faktisk utrolig nemme at lave. Vi spiser spanske churros til morgenmad når det skal være ekstra lækkert.

Pizza dej

Når du først har prøvet denne pizza spiser du ikke andre. Ingredienser: 500 g Tipo 00 eller 0 Italiensk pizza mel (man kan også skrift 200 g pizza mel ud med durummel for at gøre den ekstra let og lækker.) 30 g gær. 3 dl. lunkent vand 1 tsk.salt 2 spsk Olivenolie 1 tsk. tørred […]

Feta ost og Chorizo ​​Ruller

Denne opskrift er både velegnet til gourmet samt lækker snack til madpakken. De kan nydes kolde og er velegnet til at fryse ned. Filodej Ca. 500 g. Se opskriften her Hvis du har dejen klar så kan du godt starte med at forvarm ovnen til 250 grader og kom bagepapir på to store bageplader.

Hjemmelavet Filodej til forårsruller, gourmet

Filodej er en utrolig dejlig dej at arbejde med den kan bruges til mange forskellige rettet. Blandet andet forårsruller og dejen er lidt mindre fed end butterdej så den kan også bruges til at erstatte den med.

Copyrights tilhørende 7 Opskrifter