Sommer lemonade

En lækker sommer lemonade skal man ikke kimse af. Den vil sætte prikket over i’et når solen og varmen giver energi til kroppen.

Lemonade og sommer er to sider af samme mønt.

Ramen opskrift med kylling (Autentisk smag!)

Hvis du elsker den klassiske hjemmelavet ramen suppe med kylling, er du kommet til det rette sted! – Denne ramen kyllinge-opskrift er lige til dig! Jeg vil vise dig, hvordan man laver en lækker skål med ramen, der smager som en autentisk Shoyu Ramen-skål, plus jeg vil dele genveje for at gøre denne hjemmelavede kyllingramen endnu lettere. Denne opskrift kan laves på 40 minutter.

Hvorfor er denne ramen suppe opskrift fantastisk?

 • Let tilpasning til ingredienser, du har derhjemme
 • Denne ramen ser fantastisk ud med kyllingen, der serveres på siden.
 • Du kan lave denne opgraderede version med kyllingen kogt separat.
 • Fyld det op med et klassisk ramenæg, der fuldender ægtheden af denne opskrift.

Hvilke typer nudler kan jeg bruge til denne ramen opskrift?

 • Straight ramen nudler – normalt bruges denne type nudler sammen med tyngre bouillon. Men jeg elsker disse nudler, så jeg bruger dem regelmæssigt derhjemme.
 • Wavy ramen nudler – disse nudler fungerer bedre til lettere ramen-baser, såsom denne opskrift. Hvis du har dem, er du mere end velkommen til at bruge den til denne ramen-opskrift.
 • Instant ramen nudler  – måske den mest populære type ramen nudler derude. Jeg foretrækker ikke at bruge disse, fordi disse nudler koger så hurtigt og svulmer op i bouillon og bliver trætte. Men du kan bruge dem til denne kylling ramen-opskrift, hvis du vil. Bare skriv en note for at undkoge dem lidt, så de ikke bliver trætte i ramen-bouillon.
 • Udon, soba, somen nudler – disse sælges normalt som tørre nudler i supermarkeder. Du kan også bruge disse, hvis du foretrækker det.
 • Friske nudler vs tørre nudler – du kan bruge begge dele! Hvis du har adgang til friske ramen-nudler, skal du bare sørge for at tilberede dem i henhold til instruktionerne på pakken.

Tip til ramen kylling: Uden at koge kyllingen separat, kan du marinere kyllingen natten over og derefter tilføje den til bestanden på samme tid som hvidløg, ingefær og forårsløg. Dette tillader kyllingen at lave mad på samme tid, som bestanden tilføres alle smagene. Når kyllingen er kogt (ca. 20 minutter), kan du hugge eller strimle den og tilføje den tilbage til basen sammen med svampen.

No-Bake kaffe og chokolade cheesecake

En nem og lækker opskrift på No-Bake kaffe og chokolade cheesecake.
Den er så lækker og cremet,
når du først er startet er svært at stoppe med kun en skive. 
Hvis du elsker kombinationen af ​​kaffe og chokolade, 
vil du elske denne No-Bake kaffe og chokolade cheesecake opskrift.

Hvis du har lyst til at bage men ikke vil tænde ovnen så start med denne
opskrift på kaffe og chokolade cheesecake.

Denne No-Bake Espresso Chocolate Cheesecake er bare helt vildt lækker, 
den kan sagtens konkurrere med de almindelige bagte cheesecakes!


Spicy Indisk Vegansk Dahl Opskrift

Dahl, som også ofte staves dhal, daal og dal, er i det væsentlige en tyk sydasiatisk-inspireret rød linsegryns, der ofte tilberedes med ghee eller klaret smør. Denne linseindiske skål bruger lidt sesamolie til dybde og smag i stedet for ghee for at gøre den vegansk.

Der er faktisk en bred vifte af dahls lavet af mange forskellige typer linser og andre grøntsager kaldet “pulser.” Tørret og delt, de koges med forskellige krydderier, kød og grøntsager. Valgmulighederne inkluderer røde og gule linser, mung bønner, lobiya (sortøjede ærter) og kikærter blandt andre. Det er nemt at ændre en dahl for at gøre den mild eller krydret eller til at skabe et fuldt dah-baseret måltid eller en side parabol.

Denne enkle dahl-suppe er en favorit-go-to-opskrift, da den er let at tilberede med pantry hæfteklammer og hurtig at fremstille i en gryde. Det kan også fordobles eller tredobles, når du har en masse mund til at føde til en stor familiesammenkomst eller en fødselsdagsfest. Det er også en dejlig frokost til resterende rester, der kan serveres med naan og te.

Ekstra Tips Til Hjemmelavet Vegansk Dahl

 • Mens dahl helt sikkert kan spises alene, serveres den undertiden med et solidt korn. Basmati ris og quinoa er de sædvanlige akkompagnement.
 • Dahl kan også serveres med roti, et indisk brød eller naan.
 • For en lys finish, top dahl med hakket frisk koriander.
 • Hvis du serverer mange gæster, kan du have rød peberflager til rådighed, så andre kan kontrollere varmen.

Andre variationer af Dahl opskriften

 • Indisk køkken er kendt for at være på den krydret side, men det behøver ikke være det. Hvis du vil slå sparket ned, skal du udelade cayennepeber.
 • Tilsæt grønne chilier uden frøene i stedet, da dette vil forbedre smagen af den samlede skål uden at tilsætte meget krydderi.
 • For en let smag og farvevariation skal du bruge en finhakket rødløg.

Tzatziki Opskrift (Græsk Yoghurt m. Agurk)

Tzatziki! Tsaht-Zee–kee! Ellers kendt som den græske yoghurt og agurksauce, du elsker på græske restauranter, men hader at udtale forkert… Vi kender det alle sammen…

Tzatziki opskriften er simpel og baseret på yoghurt, drænet agurk, olivenolie, friske urter (normalt mynte eller dild), hvidløg, citronsaft og salt. Det er en forfriskende kølet sauce, dypp eller spredt.

Jeg rejste til Grækenland sidste efterår og bestilte tzatziki på hver restaurant. Jeg er seriøs. Jeg nød alle de forskellige slags tzatziki opskrifter og varianter med hvert eneste måltid, endda morgenmad. Denne opskrift smager ligesom autentisk tzatziki.

Jeg har en tendens til at primært forbinde tzatziki med græsk mad, men du finder det serveret over Middelhavet og Mellemøsten, undertiden under forskellige navne eller i lidt forskellige former. Nu har jeg altså set rigtig mange variationer af tzatziki opskrifter man nemt selv kan lave gennem tiden.

Tzatziki serveres ofte med grillet kød og gyros, men jeg kan ikke tænke på en grillet eller ristet grøntsag, som den ikke ville spille pænt med. Du kan også servere noget hjemmelavet tzatziki med din næste forretter.

Idéer til kombinationer med tzatziki

Grillet Grøntsager

 • Peberfrugter
 • Svampe
 • Gulerødder
 • Asparagus
 • Grønne bønner
 • Grillet Majskolbe

Appetizers

 • Pitabrød
 • Sprøde grøntsager
 • Oliven
 • Ost og kiks
 • Hummus

Falafel, Sandwiches og Salater

 • Falafel
 • Pitabrød
 • Tabbouleh
 • Lentil salad
 • Chickpea salad

Min nemme hjemmelavet tzatziki opskrift

Heldigvis er tzatziki super let at piske sammen. Det eneste trick er at dræne agurken ordentligt, inden den blandes i yoghurten. Ellers vandes agurk for meget ned i saucen. Saltning af den revne agurk og lade overskydende fugt dryppe ud tager et stykke tid.

Den nemmeste og mest effektive måde at slippe af med den overskydende fugtighed er at skubbe den revne agurk let over vasken. Den eneste ventetid, der kræves i min opskrift, er at lade tzatziki hvile i fem minutter, efter at du har blandet det hele sammen, så smagene smelter sammen. På det tidspunkt kan du servere det med det samme eller nedkøle det til senere.

Tzatziki Ernæring & Yoghurt Noter
Ernæringsmæssigt er tzatziki en cremet men let sauce. Du kan dukke den generøst på din mad uden at tilføje en masse kalorier (i modsætning til f.eks. Mayonnaise eller ranchedressing). Det er trods alt hovedsagelig lavet med græsk yoghurt og agurk.

Jeg har ikke fundet en mærkbar forskel i tekstur, uanset om jeg bruger helmælk yoghurt, fedtfattig eller ikke-fedt, så nogen af ​​dem vil fungere. Traditionel græsk tzatziki er lavet med anstrengt ged eller fåryoghurt, men det er svært at finde dem her. Den græske yoghurt, der sælges her i USA, er anstrengt yoghurt (det er derfor, den er tykkere og højere i protein end almindelig yoghurt), så det bruger jeg.

Fortæl mig som altid, hvordan du kan lide denne opskrift i kommentarerne! Jeg er glade for at høre, hvordan det viser sig for dig, og hvordan du serverer din egen version af denne tzatziki opskrift.

Cookies opskrift – Den bedste vi har smagt

Jeg har prøvet mange cookies opskrifter igennem tiden men jeg kommer altid tilbage til denne opskrift. Denne opskrift. Denne opskrift giver nogle meget “farlige” kager som er både sprøde uden på og dejligt bløde inden i.

Vandbakkelser opskrift

Vandbakkelser er en lækker opskrift som giver en luftig og blød kage. Vandbakkelser kan fyldes med en lang række lækkerier så som flødeskum, frugt, syltetøj og kagecreme.

En god Vandbakkelser opskrift kan gøre forskellen på en god og dårlig fest.

Butter chicken opskrift (Murgh makhani)

En super let, fuld smag med butter chicken opskrift, der konkurrerer med enhver restaurant eller tag ud!

Meget lignende med Chicken Tikka Masala er Butter Chicken en af de mest populære karryer på enhver indisk restaurant rundt om i verden. Aromatiske gyldne kyllingestykker i en utrolig cremet curry sauce, denne Butter Chicken-opskrift er en af de bedste, du vil prøve! Du vil elske, hvor nemt det er at gøre selv i hjemmet.

Butter Chicken (Smør kylling)

Mild og saftig kylling takket være en lækker krydret yoghurtmarinade er Butter Chicken latterligt let at fremstille. Currysausen er ude af denne verden!

Jeg ved, at I alle elsker mad med smukke, dristige smagsoplevelser, og intet slår ved at sidde ned til en god stor karry for at afslutte en kaotisk dag. Aromaerne alene transporterer dig til en helt anden verden.

Den bedste del ved tilberedning af Butter Chicken derhjemme er ingredienslisten. Hver ingrediens er let at finde i enhver købmand eller supermarked.

Hvorfor hedder det butter chicken?

Butter chicken stammer fra Nordindien i 1948. Oprettet af Kundan Lal Gujral kan du muligvis bemærke, at butter chicken (kendt som murgh makhani – kylling med smør) ligner den britiske tikka masala.

Tilberedt i en buttery sauce med tilsætning af fløde giver curry sauce en silkeagtig glat fyldig struktur. De fleste restauranter er kendt for at tilføje rigelige mængder smør, hvilket som et resultat kan give dig følelse af oppustethed eller sygdom af smurt fedt.

Imidlertid fandt vi under opskrifttest, at vi foretrækker at starte saucen i Ghee (klaret smør, eller du kan bruge en kombination af halv regelmæssigt smør og halv olie).

Tilsætning af fløde i slutningen af madlavningen giver nok af den rigdom, du ser efter i en autentisk butter chicken. Vores mindre olieagtige version giver dig det godt og tilfreds.

Sådan laver du hjemmelavet butter chicken

En mildere karry sammenlignet med andre indiske karry gør Butter Chicken til en favorit blandt små familier. Du kan bestemt tilføje så meget eller så lidt chili, som du ønsker. Med andre ord har DU fuld kontrol over, hvor krydret du gør det.

Som nævnt ovenfor starter den saftige og øm, inficerede kylling med en let yoghurtmarinade lavet fra bunden: almindelig yoghurt, frisk hvidløg og ingefær og let at finde krydderier.

Du kan bruge benløse, hudløse kyllingelår eller bryster. Vi foretrækker mørkt kød, men gå med det, du kan lide.

 • Bland først din yoghurtmarinade sammen.
 • Mariner kylling i 20 minutter eller natten over, hvis tiden tillader det. (Jo længere den marinerer, jo mere mør bliver din kylling.)
 • Sear kylling i en stegepande eller pande.
 • Opbevar de forkullede bit på panden for at lave din sauce. Brunede bits = smag.
 • Hvis du har for mange brændte stykker fastgjort til gryden, kan du kassere nogle af dem, hvis du ønsker det.
 • Til sidst laver din karry sauce i den samme stegepande.

Hvilke krydderier bruges der til butter chicken?

Let at finde krydderier, for eksempel: Garam masala, tumeric, spidskommen, rød chilipulver og salt, er alt hvad du behøver for at lave en dejlig sauce. Du har måske endda allerede nogle af disse i dine køkkenskabe! Hvis du ikke gør det, er der ingen tvivl om, at du måske bruger dem igen.

Hvad er butter chicken sauce lavet af

Det handler om den sauce, når det kommer til autentisk butter chicken. Du vil blive overrasket over at opdage, at du kun har brug for en løg, en dåse knuste tomater, hvidløg og ingefær og nogle tilsatte krydderier for at fortsætte de smukke smag i sausen.

Tricket til at lave en dejlig sauce er at lade tomaterne koge i mindst 10-15 minutter, indtil de næsten er tørre på din pande. Derudover kan du tilføje et par spiseskefulde vand, hvis det tørrer for tidligt.

Derefter blandes, indtil det er glat, og tilsæt din fløde (tung piskende fløde eller fortykket fløde). Du kan bruge fordampet mælk eller halvdelen og en halv til en lavere kalorieindstilling.

Hvis du vil have en rigere sauce, er du velkommen til at tilføje et par spiseskefulde smør (eller ghee) lige i slutningen, så lade den smelte gennem sausen, før servering.

Vær forberedt

Det fine med denne sauce / sauce er, at du kan tilberede den på forhånd, hvis du vil eller har brug for det. Lad det køle helt af, opbevar det i en lufttæt glasbeholder eller beholder og opkøles i op til 48 timer.

Disse dybe smagsoplevelser har masser af tid til at udvikle sig og skinne igennem, inden du tilsætter din kylling. Naturligvis er dette helt valgfrit.

Hvis der er nogen indisk opskrift, der er værd at fremstille derhjemme, er dens butter chicken, og dette er den BEDSTE butter chicken, du vil lave!

MOSCOW MULE drink opskrift

Sommeren er ved at være over os og man skal ikke undervurdere en god Moscow mule drink opskrift.

Moscow mule drink opskrift blev ”opfundet” i Manhattan, men kom i en lang periode ikke længere end til vestkysten . I 1941, da den første sending af Jack Morgan’s Cock ‘n’ Bull ingefærøl blev langet over disken for at give New Yorkere en glad overraskelse ”genopfandt” man drinken.

Moscow mule drinken nydes originalt i et kobberkrus.

Couscous salat

Når foråret er på vej er denne Couscous salat perfekt som tilbehør til din ret. En Couscous salat er perfekt til madpandekager eller til lam.