Det bedst resultat får man ved at bage dem på en stenplade i en ovn, på den måde bliver skorpen bare lige lidt lækre. Men man kan selvfølgelig godt bage dem på en normal plade.
Sørg for at temperere alle ingredienserne inden brug.
Det bedst resultat får man ved at bage dem på en stenplade i en ovn, på den måde bliver skorpen bare lige lidt lækre. Men man kan selvfølgelig godt bage dem på en normal plade.
Sørg for at temperere alle ingredienserne inden brug.
Tag en skål og rør gær og det lunkne vand sammen.
kom de resterende Ingredienser i.
Ælt dejen med en gaffel ind til den er glat og smidig. Pas på hvis den bliver æltet for længe bliver den klistret.
Lad dejen hvile i 30-40 min med et fugtigt klæde over.
Form forsigtigt bollerne og kom dem på en mel drysset plade. De må godt være lidt små da de hæver meget før og under bagning.
Kom det fugtige klæde over bollerne og sad med hvile igen i cirka 50 min.
Varm ovnen med luftvarme til cirka 210 grader og bag bollerne i cirka 18 min. Man kan med fordel lave et snit henover hver at bollerne inden de kommes i ovnen