Fiskelasagne er normalt ikke noget folk ynder at lave men det er rent faktisk en god måde at få især børn til at spise fisk på. Den kan laves med næsten alt slags fisk.
Fiskelasagne er normalt ikke noget folk ynder at lave men det er rent faktisk en god måde at få især børn til at spise fisk på. Den kan laves med næsten alt slags fisk.
Fremgangsmåde:
Tomatsovs:
Se linket til vores tomatsovs her, følg fremgangsmåden og ved tilbage til denne opskrift.
Lækker Pesto:
Se linket til vores Pesto her, følg fremgangsmåden og ved tilbage til denne opskrift.
Sauce Béchamel:
Se linket til vores Béchamel her, følg fremgangsmåden og ved tilbage til denne opskrift.
Selve samlingen af Lasagnen:
Sæt ovnen på 200 grader
Start med fisk i bunden af et stort ovnfastfad
Nu kommer du et let lag tomatsovs udover fisken.
Det næste er et par skefuldt bechamel og pesto som skal fordeles godt.
Til sidst et lag pastaplader.
Sådan forsætter du indtil der ikke er mere plads. Det sidste lag skal være pastaplader hvor bechamel-saucen kommes ovenpå. Evt. også et par skefulde pesto.
Til sidst drysser parmesanosten i et jævnt lag.
Lasangen skal have 25-30 min ved de omtalte 200 grader ovnen burde var varm nu.
!!Velbekomme!!