Foccacia boller med skinke og ost

Forberedelsestid

min

Tilberedningstid

min

Portioner

8-10

Ingredienser:

Dejen:
25 g. gær
1 spsk. olie
3 dl. lunkent vand
1 tsk. salt
1 dl. grahamsmel
1 dl. durum hvedemel eller hvedemel
ca. 330 g. Hvedemel

Fyldet:
75 g. kogt røget skinke i små strimler eller tern
1 lille dåse. tomatpuré
50 g. revet gratineringsost eller anden mild ost
2-3 tsk. tørret oregano

Fremgangsmåde:

Kom gær og det lunkenvand i en stor skål, rør derefter gæren godt ud. Tilsæt olie,salt samt grahams og durums mel. Når dette er rørt lidt sammen så kommer du cirka 180 g hvedemel i, og røre det hele sammen. Kom dejen ud på en mel-drysset overflade og tilsæt det resterende hvedemel. Efter du har æltet dejen godt sammen til en lind stor bolle, kommer du den over i skålen igen. Lad den stå med et fugtigt viskestykker over i cirka 1 time.

Efter hævningen tager du dejen ud på bordet igen og delen den i mellem 12 til 14 boller. Rul hver bolle til en kugle og tryk dem sammen til 1 cm flad cirkel. Du kan med fordel komme bollerne på bagepladen med bagepapir inden ud trykker dem flade.

Inden Foccacierne kommes i ovnen ved 250 grader skal de lige efter hæve i godt 15 min.

Lav nogle fordybninger i dejen med en finger, og fordel tomatpuréen over bollerne og kom skinke og ost over.

Bag det hele i cirka 15 min eller indtil de er gennembagte ved de 250 grader.

GOd fornøjelse.

 

Ingredienser

Pro Tips

Forberedelse

Vegetar Opskrifter Ebog

Få vores nye ebog med de mest inspirerende vegetar opskrifter, helt gratis! 

©2014-2021 7Opskrifter.dk – Hosted by GetHosting.dk Alle rettigheder forbeholdes