Frikadeller kommer i mange forskellige varianter, men vi syntes bedst om dem med lidt mere smag. Denne opskrift er lige så god kold som varm.
Ingredienser:
500 g hakket svinekød omkring 10 %
1 tsk. salt
200 g. Løg
2 fed hvidløg (kan sagtens reduceres)
1 hel Rød peberfrugt
0.5 tsk.peber
1,5 tsk.Paprika
1 Æg
4 spsk. hvedemel
60 g Revet ost, fx mozzarella 45+
Fremgangsmåde:
Løg og hvidløg snittes i helt tynde stykker. Her kan man med fordel bruge en blender. Kom kød og salt sammen i en skål og rød den godt sammen. Tilføj nu peber frugten i passende til hakket størrelse. Samt løgblandingen. Endnu en gang røres det hele godt sammen. Æg og de resterende krydderier kommes nu i farsen rør det hele godt sammen inden melet lidt efter lidt tilføjes. Der skal ikke mere mel i end til farsen hænger sammen. Inden du former farsen til frikadeller tilføjer du osten, sørg for at den er godt fordelt.
Form nu farsen til de ønskede størrelser og kom dem over på en bageplade med bagepapir på. Husk at de sagtens kan ligge tæt op af hinanden da de ikke hæver. Giv frikadellerne 30-45 min ved 200 grader.
Få vores nye ebog med de mest inspirerende vegetar opskrifter, helt gratis!