Se opskriften på macaroons’ne her
Chokolade/Lakrids Fyld
(mængden svare til ca. 25-30 stk.)
- 150 gr. mørk chokolade
- 1½ dl. fløde
- 1 tsk. honning (kan evt. undlades alt efter hvor sødt man vil have sine macaroons)
- 1½ spsk. lakridspulver
- 25 gr. stuevarmt smør
Hak det mørke choklade fint
Bland fløde, honning og lakrids i en lille gryde og varm op til lige før kogepunktet. Husk at røre, så det ikke brander på.
Hæld chokoladen ned i gryden og rør til den er smeltet.
Det samme gøres med smøret, til en jævn og blank blanding.
Afkøl i køleskabet, inden brug.
Citron Fyld
- 125 gr. hvid chokolade
- fint revet citronskal
- saft fra ½ citron
- 1 spsk. honning (kan evt. undlades alt efter hvor sødt man vil have sine macaroons)
- 25 gr. stuevarmt smør
Hak det hvide choklade groft.
Varm langsom til det hele er smeltet sammen og rør det jævnt.
Afkøl i køleskabet, inden brug.
Mynte fyld
- 100 g smør
- 175 g flormelis
- 3 spsk piskefløde
- 1 spsk meget finthakkede mynteblade
- Pebermyntedråber eller -essens
- Grøn konditorfarve
Pisk smør, flormelis, og piskefløde sammen, til en creamet masse, kom myntebladene i og lad det trække en halv time.
Smag til med pebermyntedråber og put evt. lidt grøn farve i.