Denne gulerodskage er lækker og svampet, den er hurtig lige at smide sammen hvis man har nogle gulerødder tilovers.
Opskrifter på Gulerodskage passer cirka til en bradepande.
Denne gulerodskage er lækker og svampet, den er hurtig lige at smide sammen hvis man har nogle gulerødder tilovers.
Opskrifter på Gulerodskage passer cirka til en bradepande.
Vend de “tørre” ingredienser sammen med en spadel, det vil sige Mel, bagepulver,natron, kanel, salt og nødder.
I en anden skål vender du de “våde” ingredienser sammen det vil sige brun farin, vanillesukker, olie rapsolie, revet gulerod og æg.
Når både de tørre og de våde ingredienser er rørt godt ud blandes de sammen til du har en ensartet færdige dej.
Kom dejen i en bageplade og bage den i omkring 35 min ved 170 grader, hold øje med kagen og stik en gaffel eller tandstik i, når dejen ikke hænger ved mere er kagen færdig.
Crem
Imens kagen bages, kommer du flormelis i en skål og river citron skallen oveni.
Derefter kommer du saften fra citronen oveni sammen med flødeosten.
Det hele piskes godt rundt med en el-pisker indtil du har en lind og luftig masse.
Når kagen har kølet af kommes cremen ovenpå og til sidst drysses den med de sidste hakkede nødder.
VELBEKOMME!!!