VI har sammenlignet 3 hjemmesider som handler med udstyr til bagning af kager,brød og alverdens andre lækkerier.  De er blevet vurderet på udvalg, leverings pris og tid samt prisniveau. De er alle 3 værd at besøge.

Kforkage.dk

logo

klik her for at besøge siden.

Udvalg:

Deres udvalg er stort og vil kunne dække de fleste kage bage lyst, de har ihvertfald de sjoveste og brugbare udstyr vi længe har set. Men da de hovedsageligt fokusere på udstyr til kager så kommer de på en tredje plads ud af de 3 i guiden.

Leverings pris og tid:

De har følgende leverings priser:

  • Postdanmark “selvhenter”: kr. 29,00
  • Postdanmark m/omdeling: kr. 49,00
  • GLS pakkeshop: kr. 39,00

Med en leveringstid på 1-2 dage er de helt sikkert klar til at sende dine vare afsted i en fart. De andre lover dog det samme så her skiller Kforkage.dk sig ikke ud fra de andre 2 hjemmesider. De har dog gratis fragt hvis du køber for mere end 299 kr. som er Guidens laveste sats.

Prisniveau:

Kforkage.dk ligger, på prisen, godt og vel i midten i vores ligge guide.

Alt ialt:

Deres hjemmeside er overskuelig og informativ, man kan ment finde det man søger og de tager imod de normalt betalingskort. Deres hjemmeside design er den vi bedst kunne lige ud af de 3.

klik her for at besøge siden.

Kageting.dk

Kageting-logo

klik her for at besøge siden.

Udvalg:

Deres udvalg er utroligt store og strækker sig fra bage udstyr og til færdiglavede kager og bage kurser. Derved har de alt hvad man kan ønske sig, men det er lige før at det bliver formeget.

Leverings pris og tid:

0-500g 0-5 kg. 5-10 kg
Post danmark uden omdeling 35,00 kr. 45,00 kr. 65,00
Pakken skal afhentes på posthuset, døgnpost eller postbutik. Du kan ikke vælge denne leveringsform, hvis pakken skal leveres til en erhvervsadresse
Post danmark med omdeling kr. 65,00 kr. 85,00
Pakken leveres til din adresse.
Kan også leveres til en erhvervsadresse.

Kageting.dk har helt klart de højeste pris på levering selv om det kun er mellem 5-10 kr. som skiller de tre sider ad. Deres leveringstid er på samme niveau som de andre nemlig 1-2 dage.

Prisniveau:

Deres priser er meget på niveau med de andre 2 sider, men deres udvalg gør at de svinger meget i pris.

Alt ialt:

Udvalget på siden er helt i top og priserne er godt men selve hjemmesiden kunne godt trænge til en opdatering da den både er rodet og uoverskuelig.

klik her for at besøge siden.

Bagetid.dk

bagetiddk-1420547106

klik her for at besøge siden.

Udvalg:

Sammenlignet med de andre 2 hjemmesider så har Bagetid.dk et vel udstyret sortiment. Deres beskrivelser til produkterne er informative og produkterne er nemme at lokalisere så man hurtigt kan få et overblik.

Leverings pris og tid:

De er ikke de billigste i guiden men da det kun er få kroner som skiller dem ad er det ikke her men skal sætte grænsen. Hvis du køber for mere end 500 kr. er der dog gratis levering

Prisniveau:

I forhold til de andre hjemmesider ligger deres prisniveau lidt højere. Det er især på de små ting til bagning hvor de andre sider utroligt konkurrence dygtige.

Alt ialt:

En god og struktureret hjemmeside men et stor sortiment. Deres priser er lidt dyre end de andre men det vejer de op for i sortiment.

klik her for at besøge siden.