Hjemmelavede chili cheese tops er elsket blandt mange. Dem man blandt andet får på MCdonald er også elsket af mange men ofte dyre. Det er nemt at lave hjemmelavede chili cheese tops selv og du vil elske dem lige så højt.
Hjemmelavede chili cheese tops er elsket blandt mange. Dem man blandt andet får på MCdonald er også elsket af mange men ofte dyre. Det er nemt at lave hjemmelavede chili cheese tops selv og du vil elske dem lige så højt.
Osten rives i strimler med fx et rivejern og blandes med de hakkede jalapenos.
Paprika og lidt salt og peber blandes sammen med oste blandingen.
Hele osteblandingen rulles til kugler i den ønskede størrelser.
Placer dem separat fra hinanden i køleskabet i 10 minutter
Pisk et æg og kom den i en dyb tallerken gem det andet æg til senere.
Bland mel, rasp samt salg og peber og fordel det på en flad tallerken.
De rullede oste boller vendes først i æg og derefter i rapsen, dette gentages 2 gange.
Det er vigtigt at ostebollerne er helt dækket med rasp.
Efterhånden som man vender ostebollerne i æg efterlades der raster af rasp som klumper sammen og gør resultatet dårligt.
Derfor bør du halvvejs igennem tildæknings processen piske det sidste æg og bruge den istedet for.
Når rullede chili chees tops har fået 10 min mere i kølskabet kommer du dem i den opvarmede olie.
Dette gøres lettest ved at placere toppene på en si og sænke den ned i den varme olie, sørg for at olien ikke er alt for varm da dette griller overfladen før osten når at smelte. Derfor bør du tjekke de første par stykker for at se om temperaturen er optimal.
VELBEKOMME..
simone
juni 9, 2015 @ 17:47
Prøv det
Peter Knudsen
juni 10, 2015 @ 10:58
De fungere utroligt godt og smager faktisk bedre end dem fra MCdonald , 5 stjerne her fra.