Retten kan også nydes med brød til.
Retten kan også nydes med brød til.
Suppen:
Smelt smøret i en stor gryde ved kraftig varme, sørg dog for at det ikke brunes.
Kom løg i gryden og svits dem i godt 2 min.
Tilsæt den hvide del af de to porrer. og rør rundt i 1 minuts tid.
Kom bouillonen ved og lad det hele koge i omkring 20 min, eller indtil det hele er mørt.
Når alle grønsagerne er møre blend da det hele og kom fløde, salt og peber i. Efter det hele har kogt et par minutter, smag til og den er klar til servering.
Bacon pynt.
Imens suppen små koger, læg da bacon i en tør pande, og sted den ved kraftig varme, cirka 3 min.
Skru derefter ned steg dem helt sprøde ved jævn varme, i cirka 4 min.
Lig Bacon over på en tallerken med lidt køkkenrulle under så fedtet kan dryppe af.
Kom de 2 porre i panden (den grønne del). Og Svits dem ved kraftig varme.
Smuler baconen ned i ( Man bestemmer slev hvor store stykker der skal være).
Vend det hele sammen og retten er klar til servering.