Kryderet Gløgg til en varm juletid, hvor blæsten hyler og sneen daler. Det er ihvertfald sådan jeg forestiller mig min december måned. Denne opskrift på Gløgg kan også laves med hvidvin det bliver en smule anderledes men resultatet er GODT.
Kryderet Gløgg til en varm juletid, hvor blæsten hyler og sneen daler. Det er ihvertfald sådan jeg forestiller mig min december måned. Denne opskrift på Gløgg kan også laves med hvidvin det bliver en smule anderledes men resultatet er GODT.
Skær appelsinen groft
Appelsin stykkerne med skrald og det hele kommes i en gryde sammen med krydderier, farin samt vand.
Varm det hele op til kogepunktet og lad det simre i 10 min cirka med låg over.
Tag gryden af varmen og lad det trække med låg på i godt 2 timer.
Kom din Gløggkoncentrat igennem en si, lad det løbe ned i en ny gryde.
Tilsæt rødvin og varm langsomt det hele op til omkring 80 grader ( hvis du lader det koge så forsvinder alcoholen)
Mandler og rosiner kan enten fordeles i glas eller stilles i skåle så man selv kan bestemme om man ønsker de i sin Gløgg
§§ VELBEKOMME !!