Rigtig god og lækker ret, der passer sig selv det meste af tiden. Er man mindre end 4 personer, kan det anbefales at lave hele portionen da risene så kan bruges til frokost dagen efter.
Rigtig god og lækker ret, der passer sig selv det meste af tiden. Er man mindre end 4 personer, kan det anbefales at lave hele portionen da risene så kan bruges til frokost dagen efter.
Kom risene i bunden af et stort ildfast fad.
Krydr kyllingen med karry, salt og peber, efter du har brunet dem på en panden lægger du dem ovenpå risene.
Rist løget på panden, kom derefter ananasen i og steg det hele lidt.
Bland hønsebouillon med kokosmælk, karry, gurkemeje og mango kom det det hele i panden og lade det simre koge i 3-5 min.
Hæld derefter blandingen over risene og kyllingen
Stil det i en kold ovn og tænd på 200 grader, efter ca. 50-60 min. er maden klar, med brune ris tager det ca. 20 min. længere.
Smag på risene og tag det ud af ovnen når de er klar. Hvis væsken når at fordampe totalt undervejs så kom lidt ekstra i, cirka 1 dl.