Hvis du laver dobbelt portion af denne opskrift passer den til en stor bradepande. Dette gør det nemmere at bage til mange på en gang.
Hvis du laver dobbelt portion af denne opskrift passer den til en stor bradepande. Dette gør det nemmere at bage til mange på en gang.
Kom æg og sukker i en skål, pisk det godt sammen og tilføj herefter stille og roligt smøren lidt af gangen.
Når massen er rørt godt sammen tilføjer du vanillesukker og bagepulveret.
Til sidst tilføjer du mel lidt af gangen, det er ikke sikkert at du skal bruge alt melen. Ælt dejen indtil du har en let klæbrig dej.
Del dejen i to. Derefter rulles den ene tyndt ud og smøres med marmeladen.
Den anden ruldes lige så tyndt ud, men skæres derefter i lige store strimler. Strimlerne lægges over dejen med marmeladen på i et flette lignende mønster.
Det hele bages ved 200 grader i cirka 20 min.
Maybritt
juni 8, 2015 @ 18:29
Man kan bare blande det hele sammen på en gang og ælte det godt sammen.
Så smager den rigtig godt med hjemmekogt hindbær, den har mere smag af hindbær. Den er bare rigtig god .