Kornblandingen består af cirka 62 g solsikkekerner, ca. 62 g hørfrø, ca. 62 g havreklid, 62 g græskarkerner, 62 g sesamkerner, blåbirkes 20 g
Disse knækbrød egner sig troligt godt til madpakken eller som små snacks i hjemmet.
Kornblandingen består af cirka 62 g solsikkekerner, ca. 62 g hørfrø, ca. 62 g havreklid, 62 g græskarkerner, 62 g sesamkerner, blåbirkes 20 g
Disse knækbrød egner sig troligt godt til madpakken eller som små snacks i hjemmet.
Alle ingredienser æltes til en klistret dej.
Del den i to halvdele.
Hver halvdel rulles tyndt ud mellem 2 lag bagepapir til omkring 40 x 40 cm og godt 3 mm tyk.
Træk det øverste lag bagepapir væk og placer dejen på en bageplade så det nederste papir er imellem dejen og pladen.
Skær spor i dejen, så knækbrødene får en passende størrelse.
Det hele bages ved varmluft i cirka. 25 min ved godt 170 grader.
Knækbrødene skal være sprøde og lysebrune. Efter de har været i ovnen knæk den fra hinanden og lad den ligge og køle af.