Morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Blåbær vanilje vafler giver derved en utrolig lækker start på dagen.
Morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Blåbær vanilje vafler giver derved en utrolig lækker start på dagen.
Varm mælken op og kom vanille bønne i (hvis du bruger vanillisukker behøver du ikke varme mælken op, men det giver en meget bedre smag hvis en vanilie bønne bruges).
Tag mælken af varmen, skær bønne i halvt og skrab vanilje kornene i mælken.
I en mellemstor skål pisker du mælk, olie og honning sammen, herefter Pisker du æggene i.
Nu tilsætter du mel, salt og bagepulver, sørg for at alle de ’’våde’’ ingredienser er godt rørt ud inden de tørre tilsættes.
Dejen skal være tyk nok sådan at blåbærne kan ligge i overfladen og ikke kun i bunden.
Fold blåbærrene i og lad dejen stå mens vaffeljernet varmer op. (Sørg for at smøre dit vaffejern ved at gnide en smule smør over overfladen at jernet.)
Hvis nogle af blåbærne er ekstra store er det en fordel at halvere den, da for meget væske et sted vil gøre dejen blød og kan ødelægge vaflen.
Kom dejen i og gennem bag dem inden det serveres.