En muffin med hasselnød og frosting er faktisk bare en cupcake. Denne opskrift er næsten helt gourmet og den er lækker til at kræse for dine gæster.
Hvis du ønsker at få frosting oven på din muffin så se opskriften på italiensk marengs
En muffin med hasselnød og frosting er faktisk bare en cupcake. Denne opskrift er næsten helt gourmet og den er lækker til at kræse for dine gæster.
Hvis du ønsker at få frosting oven på din muffin så se opskriften på italiensk marengs
Start med at sigte alle de tørre ingredienser ned i en skål. Dejen bliver bedre på denne måde og man undgår klumper.
Herefter kommer du alle hasselnødderne i, de skal hakkes så de bliver mere end halveret.
I en anden skål pisker du alle de ”våde” ingredienser godt sammen så den bliver lind.
Brug en dejskraber eller lignende til at vende de våde ingredienser over i de tørre. Sørg for ikke at blande alt for meget rundt, da dejen ellers mister sin luftighed.
Fordel den hakkede karamel fudge ud over dejen og vend den forsigt ned.
Dejen er nu klar til at komme i formene, der skal cirka 2/3 dej i hvor form.
Når du er klar kommer du dem i ovnen ved de omtalte grader i omkring 20 min.