No-Bake kaffe og chokolade cheesecake

Forberedelsestid

00:40 min

Tilberedningstid

6:00 min

Portioner

En nem og lækker opskrift på No-Bake kaffe og chokolade cheesecake.
Den er så lækker og cremet,
når du først er startet er svært at stoppe med kun en skive. 
Hvis du elsker kombinationen af ​​kaffe og chokolade, 
vil du elske denne No-Bake kaffe og chokolade cheesecake opskrift.

Hvis du har lyst til at bage men ikke vil tænde ovnen så start med denne
opskrift på kaffe og chokolade cheesecake.

Denne No-Bake Espresso Chocolate Cheesecake er bare helt vildt lækker, 
den kan sagtens konkurrere med de almindelige bagte cheesecakes!


Ingredienser

Til chokoladekage-skorpen: 1 almindelig Oreo pakke i fuld størrelse, knust til fine krummer 8 spsk usaltet smør, smeltet 1/2 tsk espressopulver ( eller normal pulver kaffe) Fyld til Espresso Cheesecake: 300 bittersød chokolade, groft hakket ( 70 %) 1 og 1/2 tsk espressopulver 680 fed flødeost ved stuetemperatur 200 sukker 50 g farinsukker 1 spiseskefulde kakaopulver 1 og 1/2 tsk vaniljeekstrakt ( vanillesukker kan også bruges der skal blot bruge dobbelt så meget) 200 ml fløde ved stuetemperatur For Espresso Ganache: 200 g. halvsød chokolade, finhakket 200 ml fløde 50 g. usaltet smør, ved stuetemperatur, skåret i terninger 1 tsk espressopulver Espressobønner, til pynt, valgfri Chokoladespon til pynt, valgfri

Pro Tips

Forberedelse

Instruktioner Til chokoladekage-skorpen: Fedt let bunden og siderne af en ca. 20 cm springform. - I en stor skål kombineres Oreo-krummerne, smeltet smør og espressopulver; bland godt for at kombinere. - Tryk skorpen ind i den forberedte springform, og tryk den fast ned i midten og let opad i siderne. Placer formen i fryseren, mens du forbereder fyld. Til fyld af Espresso Cheesecake: Fyld en mellemstor gryde en tredjedel fuld med vand og bring den til en lav simmer over medium varme. - Placer en varmebestandig skål, der passer godt på toppen af ​​gryden, men som ikke berører det vandet over gryden. - Reducer varmen til lav, og tilsæt den hakkede chokolade i skålen over gryden. Omrrøres jævnligt - Når chokoladen er fuldstændigt smeltet. Fjern gryden fra varmen, og lad skålen med chokolade over det varme vand. - Rør espressopulveret i. Afsæt, indtil det er godt fordelt. - I skålen med en foodprocessor (eller en håndmixer) skal du pulse osten, indtil den er helt glat - Tilsæt både sukker og kakaopulver og rør massen jævn. - Tilsæt vanilje og fløde, indtil det hænger sammen, cirka 20 sekunder. - Fold chokoladen i, indtil den er jævnt fordelt. - Tag spring formen ud af fryseren og Skrab fyldet over bunden så toppen er glat. - Kom kagen i køleskabet for at køle i mindst 6 timer.   Til Espresso Chokolade Ganache: Kom den hakket chokolade i medium skål sæt til side. - Bring cremen til en lav simmer, i en lille gryde over medium varme . - Hæld halvdelen af ​​fløden oven på chokoladestykkerne og læg dem til side i 2 minutter. - Tilsæt langsomt den resterende fløde, og fortsæt forsigtigt med at piske indtil den er glat og blank. . Tilsæt smøret i, og brug en spadadler , indtil smøret er helt smeltet. - Fold nu espressopulveret i. Blandingen vil være mørk og blank. - Gem 2,5 dl ganache i en lille skål, og læg den til side indtil den skal bruges. - Hæld den resterende ganache over den afkølede ostekage. - Drys med chokoladesponer, hvis du bruger det. Sæt til side, indtil ganachen har sat sig, cirka 1 time. Skrab den gemte ganache i en rørpose forsynet med en stjernespids. Rør ganache-stjerner rundt på kanten af ​​ostekagen, og top hver stjerne med et par espressobønner (alt dette er valgfrit). - For at servere, skær ostekagen med en tyndbladet skarp kniv, og tør kniven ren mellem hvert snit. Opbevares, løst dækket, i køleskabet i op til 4 dage.

Vegetar Opskrifter Ebog

Få vores nye ebog med de mest inspirerende vegetar opskrifter, helt gratis! 

©2014-2021 7Opskrifter.dk – Hosted by GetHosting.dk Alle rettigheder forbeholdes