En muffin med hasselnød og frosting er faktisk bare en cupcake. Denne opskrift er næsten helt gourmet og den er lækker til at kræse for dine gæster.
Hvis du ønsker at få frosting oven på din muffin så se opskriften på italiensk marengs
En muffin med hasselnød og frosting er faktisk bare en cupcake. Denne opskrift er næsten helt gourmet og den er lækker til at kræse for dine gæster.
Hvis du ønsker at få frosting oven på din muffin så se opskriften på italiensk marengs
Der er ikke noget bedre end og hyggen med en lækker cremet chokoladekage. Det er næsten lige meget hvornår på dagen det er man kan altid spise et stykke af en så lækker kage som i denne opskrift. Den tager ikke ikke engang ret lang tid at lave.
Grunden her til er at man uden problemer kan lave den i mikroovnen.
Cremen til opskriften kan godt undværes med det løfter lige chokoladekagen op på et helt andet niveau så opskriften næsten bliver helt gourmet.
Man bliver efterhånden godt blive ret overrasket over hvilke retter som kan laves i en mikrobølgeovn her er et pareksempler:
Risengrøds opskrift:
Hurtig og Nem Risengrød i mikroovn
Lille lækker gourmet kage:
og lidt til dem som er i tvivl om hvad der ikke må komme i mikrobølgeovnen.
Rocky Mountain Cupcakes er faktisk bare et fint ord for lækre muffins med peanuts og frosting oven på. Men alligevel så lyder Rocky Mountain Cupcakes bedre og de smager ikke mindre fantastisk.
Muffins med peanuts er lækre men cupcakes lyder måske bedre. Fakstik er de et og samme. Eller det er de næsten Cupcakes er nemlig bare muffins med fraosting og pynt.
Det kan fremstilles således:
Hvis du vil have frosting oven på dine cupcakes/muffins så se Italiensk Marengs.
En filur drink er en af de mest populære sommer forfriskninger som danskerne elsker at nyde på en varm sommerdag.
Continue readingDer er ikke noget bedre end at sidde tilbagelænet på en varm sommerdag og nyde en Blue Hawaiian Cocktail. Opskriften er simpel og kræver kun en blender.
Der er efterhånder ved at være en del forskellige drinks og Cocktails på siden som helt klart kan anbefales til en varm og lækker solskinsdag.
Forskellen på kokos creme og kokosmælk er at cremen er mere koncentreret i smagen der ved skal der ikke så meget til for at få den ønskede smag og konsistens.
Isbjørn eller blue Lagoon Drink kært bare har mange navne. Denne drink er en dejlig og forfriskende omgang som voksne over hele landet elsker at nyde. Grunden til at det er så populær kan være at den kun indeholder få ingredienser så man hurtigt og nemt kan mikse et par stykker sammen til sine gæster eller hvis man bare vil nyde den på en varm dag.
Denne strawberry daiquiri cocktail er et twist af den originale Daiquiri. Denne variant er blevet utrolig populær især i danmark. En af grundene er blandt andet at opskriften med jordbær spiller god sammen med rom. Den er også nemt at benytte andre frygter end jordbær, foreksempel blåbær,mango eller hindbær.
Jeg må sige da jeg hørte om at kartofler på pizza skulle være lækkert, var jeg ikke helt overbevist. Men vi gav det et forsøg og jeg må sige at det blev vildt sprødt og lækkert. Kartoffel pizza kan faktisk være rigtig godt! Det er nemt og hurtigt at følge opskriften, så kom du hellere igang med madlavningen og få dig en kartoffel pizza 🙂
Personligt er jeg en stor fan af pizza, opskrifter, madlavning og hygge i køkkenet. Der er næsten ikke noget bedre end at stå derhjemme med et par af sine venner og familie medlemmer eventuelt, hvor man hygger sig om madlavningen omkring en god opskrift på eksempel kartoffel pizza som denne. Elsker du pizza, så bør du helt sikkert prøve denne kartoffel pizza!
Opskrift på dejen til pizzaen kan du finde her: Pizza dej
Tomat sovsen som er helt vildt lækker til madlavningen finder du her: Lækker tomat sovs
Denne Friske stikkelbær & brombær parfait IS er lækker til en varm sommer dag. Dine gæster vil sætte pris på denne lette og sur søde IS kombination.
Jeg har en is-maskine til at klare nedfrysningens proessen, da dette er det nemmeste. Men man kan sagtens lave den manuelt.
Balancen mellem sur, sød og alt for søg er meget fin når man laver is. Jeg smager meget ofte gennem hele processen der for bruger jeg altid pasteuriserede æg så der ikke er nogen risiko.