Ramen opskrift med kylling (Autentisk smag!)

Forberedelsestid

00:20 min

Tilberedningstid

00:20 min

Portioner

Hvis du elsker den klassiske hjemmelavet ramen suppe med kylling, er du kommet til det rette sted! – Denne ramen kyllinge-opskrift er lige til dig! Jeg vil vise dig, hvordan man laver en lækker skål med ramen, der smager som en autentisk Shoyu Ramen-skål, plus jeg vil dele genveje for at gøre denne hjemmelavede kyllingramen endnu lettere. Denne opskrift kan laves på 40 minutter.

Hvorfor er denne ramen suppe opskrift fantastisk?

  • Let tilpasning til ingredienser, du har derhjemme
  • Denne ramen ser fantastisk ud med kyllingen, der serveres på siden.
  • Du kan lave denne opgraderede version med kyllingen kogt separat.
  • Fyld det op med et klassisk ramenæg, der fuldender ægtheden af denne opskrift.

Hvilke typer nudler kan jeg bruge til denne ramen opskrift?

  • Straight ramen nudler – normalt bruges denne type nudler sammen med tyngre bouillon. Men jeg elsker disse nudler, så jeg bruger dem regelmæssigt derhjemme.
  • Wavy ramen nudler – disse nudler fungerer bedre til lettere ramen-baser, såsom denne opskrift. Hvis du har dem, er du mere end velkommen til at bruge den til denne ramen-opskrift.
  • Instant ramen nudler  – måske den mest populære type ramen nudler derude. Jeg foretrækker ikke at bruge disse, fordi disse nudler koger så hurtigt og svulmer op i bouillon og bliver trætte. Men du kan bruge dem til denne kylling ramen-opskrift, hvis du vil. Bare skriv en note for at undkoge dem lidt, så de ikke bliver trætte i ramen-bouillon.
  • Udon, soba, somen nudler – disse sælges normalt som tørre nudler i supermarkeder. Du kan også bruge disse, hvis du foretrækker det.
  • Friske nudler vs tørre nudler – du kan bruge begge dele! Hvis du har adgang til friske ramen-nudler, skal du bare sørge for at tilberede dem i henhold til instruktionerne på pakken.

Tip til ramen kylling: Uden at koge kyllingen separat, kan du marinere kyllingen natten over og derefter tilføje den til bestanden på samme tid som hvidløg, ingefær og forårsløg. Dette tillader kyllingen at lave mad på samme tid, som bestanden tilføres alle smagene. Når kyllingen er kogt (ca. 20 minutter), kan du hugge eller strimle den og tilføje den tilbage til basen sammen med svampen.

Ingredienser

#Base# 700 ml kyllingebestand 3 hvidløgfed halveret 4 spsk sojasovs #Suppe# 1 tsk Worcestershire-sauce Tommelfingerstykke ingefær i skiver ½ tsk kinesisk fem krydderi Smule chili pulver 1 t hvidt sukker (valgfrit) 375 g ramen nudler 400 g kogt svinekød i skiver eller kyllingebryst 2 tsk sesamolie #Topping# 100 g baby-spinat 4 spsk sukkermajs 4 kogte æg skrællet og halveret 1 ark tørret nori, fint makuleret skiver grøn forårsløg eller skalotteløg drys sesamfrø

Pro Tips

Forberedelse

Bland 700 ml kyllingebestand, 3 halverede hvidløgfedd, 4 spsk sojasovs, 1 tsk Worcestershire-sovs, et skivet tommelfingerstykke ingefær, ½ tsk kinesisk fem krydderi, kniv chilipulver og 300 ml vand i en lagerpotte eller stor gryde. koges op, reducer derefter varmen og lad den småkoke i 5 minutter. -- Smag suppen - tilsæt 1 tsk hvidt sukker eller lidt mere sojasovs for at gøre det sødere eller saltere efter din smag. -- Kog 375 g ramen-nudler ved at følge instruktionerne i pakken, tøm derefter og læg dem til side. -- Skær 400 g kogt svinekød eller kylling, stek i 2 tsk sesamolie, indtil det lige er begyndt at brune, og sæt derefter til side. -- Opdel nudlerne mellem fire skåle. Top hver med en fjerdedel af kødet, 25 g spinat, 1 spsk sukkermajs og to kogte æghalvdelte hver. -- Sigt suppen i en ren gryde, og kog derefter op igen. -- Del bestanden mellem skålene, drys derefter over 1 strimlet noriark, skiver forårsløg eller skalotteløg og et drys sesamfrø. Lad spinaten visne lidt inden servering.

Vegetar Opskrifter Ebog

Få vores nye ebog med de mest inspirerende vegetar opskrifter, helt gratis! 

©2014-2021 7Opskrifter.dk – Hosted by GetHosting.dk Alle rettigheder forbeholdes