Hvis du elsker den klassiske hjemmelavet ramen suppe med kylling, er du kommet til det rette sted! – Denne ramen kyllinge-opskrift er lige til dig! Jeg vil vise dig, hvordan man laver en lækker skål med ramen, der smager som en autentisk Shoyu Ramen-skål, plus jeg vil dele genveje for at gøre denne hjemmelavede kyllingramen endnu lettere. Denne opskrift kan laves på 40 minutter.
Hvorfor er denne ramen suppe opskrift fantastisk?
- Let tilpasning til ingredienser, du har derhjemme
- Denne ramen ser fantastisk ud med kyllingen, der serveres på siden.
- Du kan lave denne opgraderede version med kyllingen kogt separat.
- Fyld det op med et klassisk ramenæg, der fuldender ægtheden af denne opskrift.
Hvilke typer nudler kan jeg bruge til denne ramen opskrift?
- Straight ramen nudler – normalt bruges denne type nudler sammen med tyngre bouillon. Men jeg elsker disse nudler, så jeg bruger dem regelmæssigt derhjemme.
- Wavy ramen nudler – disse nudler fungerer bedre til lettere ramen-baser, såsom denne opskrift. Hvis du har dem, er du mere end velkommen til at bruge den til denne ramen-opskrift.
- Instant ramen nudler – måske den mest populære type ramen nudler derude. Jeg foretrækker ikke at bruge disse, fordi disse nudler koger så hurtigt og svulmer op i bouillon og bliver trætte. Men du kan bruge dem til denne kylling ramen-opskrift, hvis du vil. Bare skriv en note for at undkoge dem lidt, så de ikke bliver trætte i ramen-bouillon.
- Udon, soba, somen nudler – disse sælges normalt som tørre nudler i supermarkeder. Du kan også bruge disse, hvis du foretrækker det.
- Friske nudler vs tørre nudler – du kan bruge begge dele! Hvis du har adgang til friske ramen-nudler, skal du bare sørge for at tilberede dem i henhold til instruktionerne på pakken.
Tip til ramen kylling: Uden at koge kyllingen separat, kan du marinere kyllingen natten over og derefter tilføje den til bestanden på samme tid som hvidløg, ingefær og forårsløg. Dette tillader kyllingen at lave mad på samme tid, som bestanden tilføres alle smagene. Når kyllingen er kogt (ca. 20 minutter), kan du hugge eller strimle den og tilføje den tilbage til basen sammen med svampen.