Det første du skal lave er en sofrito (hakket løg og bladselleri, finthakket hvidløg) Varm olien op og tilsæt ovenstående og simre i 7 minutter, herefter tilsættes finthakket pancetta eller bacon (brug lidt mindre hvis bacon).
Nu tilsættes kødet og brunes, når kødet er brunet tilsættes krydderierne med lidt salt og peber.
Tilsæt nu de flåede og hakkede tomater, tomatpure og lidt halve cherrytomater, rør det godt rundt så det hele blandes sammen.
Når det hele er blandet sammen tilsættes oksefond, balsamico og rødvin – Rør godt og sørg for det bliver blandet sammen.
Retten skal nu simre ved svag varme i ca. 1 time så rødvinen og fonden kan koge ind og smage retten til.
Før servering af din spaghetti bolognese, tilsæt håndrevet basilikum blade og lad retten simre yderligere 10minutter.
Server din spaghetti bolognese med en lækker nykogt spaghetti al dente, en masse friskrevet parmesan ost, eventuelt et hvidløgsbrød og en god flaske rødvin.
God appetit med din spaghetti bolognese 🙂
Få vores nye ebog med de mest inspirerende vegetar opskrifter, helt gratis!