Denne klassiske opskrift på Carbonara er fra Italien, der er megen diskussion hvorvidt der skal fløde i retten eller ej. Retten får efter min smag en bedre smag med fløde, men det er op til den enkelte at prøve sig frem.
Denne klassiske opskrift på Carbonara er fra Italien, der er megen diskussion hvorvidt der skal fløde i retten eller ej. Retten får efter min smag en bedre smag med fløde, men det er op til den enkelte at prøve sig frem.
Kom baconen på en varm pande til de er godt gennemstegt her kan man tilføje olivenolien hvis man ønsker. Herefter lad dem dryppe at på en køkkenruller eller lignende.
Kog pastaen så den er “al dente”og kom den over i et dørslag for at af dryppe.
Pisk æggene godt sammen og kom fløden ( valgfrit) og cirka halvdelen af osten i. Tilsæt salt og peber efter behov.
Kom pasta og bacon over i gryden, tilsæt æggeblandingen og bland det godt sammen.
Inden servering drysser du persillen, den friske oregano samt resten af osten over den varme pasta.