Muffin med hasselnød og frosting

En muffin med hasselnød og frosting er faktisk bare en cupcake. Denne opskrift er næsten helt gourmet og den er lækker til at kræse for dine gæster. Hvis du ønsker at få frosting oven på din muffin så se opskriften på italiensk marengs

Kartoffel pizza med chorizo opskrift og madlavning

Sprød Chorizo Kartoffel pizza

Jeg må sige da jeg hørte om at kartofler på pizza skulle være lækkert, var jeg ikke helt overbevist. Men vi gav det et forsøg og jeg må sige at det blev vildt sprødt og lækkert. Kartoffel pizza kan faktisk være rigtig godt! Det er nemt og hurtigt at følge opskriften, så kom du hellere […]

Frisk hjemmelavet stikkelsbær & brombær IS.

Frisk hjemmelavet stikkelsbær & brombær IS.

Denne Friske stikkelbær & brombær parfait IS er lækker til en varm sommer dag. Dine gæster vil sætte pris på denne lette og sur søde IS kombination. Jeg har en is-maskine til at klare nedfrysningens proessen, da dette er det nemmeste. Men man kan sagtens lave den manuelt. Balancen mellem sur, sød og alt for søg […]

Feta ost og Chorizo ​​Ruller

Denne opskrift er både velegnet til gourmet samt lækker snack til madpakken. De kan nydes kolde og er velegnet til at fryse ned. Filodej Ca. 500 g. Se opskriften her Hvis du har dejen klar så kan du godt starte med at forvarm ovnen til 250 grader og kom bagepapir på to store bageplader.

Hjemmelavet Filodej til forårsruller, gourmet

Filodej er en utrolig dejlig dej at arbejde med den kan bruges til mange forskellige rettet. Blandet andet forårsruller og dejen er lidt mindre fed end butterdej så den kan også bruges til at erstatte den med.

Pulled pork

Pulled pork laver man normalt af nakkekødet fra grisen. Hvis man skal finde kødet i de danske indkøbs steder skal man lede efter en nakkefilet, nakkesteg eller nakkekam. Man skal bare sikre sig at det er et rent stykke kød uden alt for fedt og sener. I opskriften brugte jeg en nakkesteg til formålet. Dette giver […]

Stikkelbær is

500 – 600 gr. stikkelsbær ( afhængigt af hvor meget smag man ønsker) ca. 180 gr. sukker 1,5 tsk. vanillesukke 1/4 l. Fløde 4 pasteuriserende æggeblommer Reven skal af en 1/2 citron(økologisk) man kan eventuelt tilføje ekstra fløde cirka 1-2 dl hvis man ønsker en mere cremet is. Stikkelsbærbusken er en op til 1,5 meter høj […]

Copyrights tilhørende 7 Opskrifter