Karamelliseret hvid chokolade

Karamelliseret hvid chokolade kan bruges til mange forskellige desserter. Den er især god til IS, mousse og tærter. Karamelliseret hvid chokolade  giver den bedste kombination af blød chokolade og knasende herligheder.

Den bedste jordbærkage med hvid chokolade

Tips: Hvis du ganger Ingredienser med 3 så kan man fylde en hel bradepande. Denne kage kan også laves med andre bær, den er rigtig lækker med fx. brumbær.  

Fyld til Macaroons

Se opskriften på macaroons’ne her Chokolade/Lakrids Fyld (mængden svare til ca. 25-30 stk.)  150 gr. mørk chokolade 1½ dl. fløde 1 tsk. honning (kan evt. undlades alt efter hvor sødt man vil have sine macaroons) 1½ spsk. lakridspulver 25 gr. stuevarmt smør Hak det mørke choklade fint Bland fløde, honning og lakrids i en lille gryde […]

Stikkelsbær yoghurt sorbet med Krystalliseret hvid chokolade:

Stikkelsbær mos. 4 dl vand 500 g stikkelsbær 4 spsk jævner Kog stikkelsbærrene møre. Blend bærrene og passér dem gennem en fintmasket sigte. Jævn stikkelsbærrene til man har en passende konsistens. Stikkelsbær-yoghurtsorbet: 2 blade husblas 1 dl  piskefløde 38% 100 g sukker 5 l yoghurt 10% 5 dl stikkelsbærmos Læg husblas i koldt vand i ca. 10 min. Bring  piskefløde og sukker i kog. Smelt husblassen […]

Copyrights tilhørende 7 Opskrifter