Vandbakkelses opskrift

Vandbakkelser opskrift

Vandbakkelser er en lækker opskrift som giver en luftig og blød kage. Vandbakkelser kan fyldes med en lang række lækkerier så som flødeskum, frugt, syltetøj og kagecreme. En god Vandbakkelser opskrift kan gøre forskellen på en god og dårlig fest.

Lav din egen KajKage

Lav din egen KajKage

Lav din egen KajKage det er slet ikke så svært. Denne lækre lille danske traditionelle kalorie bombe er altid et hit til fødselsdage, fester og kaffebordet.

Vanillecreme.

Vanillecreme er godt til mange ting blandt andet fastelavnsboller. Den kan også sagtens bruges til lagkager eller IS.          

Honningkage med smørcreme & chokolade

Honningkage med smørcreme & chokolade

Denne opskrift med Honningkage med smørcreme & chokolade kommer meget tæt på den hemmelige og ægte, originale opskrift på honningkage. Det er kun bagerne der normalt kender til den. Men denne opskrift kommer meget tæt på hvad du kan købe i bager forretningerne.

Fondant til kage dekoration

Fondant til kage dekoration

Der er mange måder at lave Fondant til kage dekoration. Men i sidste ende er det er spørgsmål om hvor mange redskaber og kreativitet man har når det komme an på dekoration delen. Vi har opskriften så må du stå for den anden del. Det er vigtigt at du laver præcise afmålinger da din fondant ellers bliver […]

Gulerodskage

Gulerodskage i verdens klasse

Denne gulerodskage er lækker og svampet, den er hurtig lige at smide sammen hvis man har nogle gulerødder tilovers. Opskrifter på Gulerodskage passer cirka til en bradepande.

Rocky Mountain Cupcake

Rocky Mountain Cupcake-Muffin

Rocky Mountain Cupcakes er faktisk bare et fint ord for lækre muffins med peanuts og frosting oven på. Men alligevel så lyder Rocky Mountain Cupcakes bedre og de smager ikke mindre fantastisk. Muffins med peanuts er lækre men cupcakes lyder måske bedre. Fakstik er de et og samme. Eller det er de næsten Cupcakes er nemlig bare […]

Chokolade drøm

Chokolade drøm

Ingredienser: 2 æg 3 DL sukker 3 sp vanilje sukker 4 Spsk kakao 2 DL MEl 100 g. smør 1 tsk. bagepulver. Fremgangsmåde: Start med at smelte smøren og lad det køle af imens du går videre. Kom æg og sukker i en skål. Rør det godt sammen indtil du har en hvid og luftig […]

Den bedste jordbærkage med hvid chokolade

Tips: Hvis du ganger Ingredienser med 3 så kan man fylde en hel bradepande. Denne kage kan også laves med andre bær, den er rigtig lækker med fx. brumbær.  

Copyrights tilhørende 7 Opskrifter