Denne liste kan hjælpe dig med at få styr på alle de forskellige ingredienser og deres forskellige masse fylder og vægte.
Ingrediens | 1 tsk. | 1 spsk. | 1 dl |
---|---|---|---|
Brun farin | 10 g | 60 g | |
Flormelis | 8 g | 50 g | |
Fuldkornsmel | 10 g | 60-65 g | |
Grahamsmel | 10 g | 55-60 g | |
Hasselnødder, hele | 60 g | ||
Havregryn | 5 g | 30 g | |
Honning (flydende) | 7 g | 20 g | 140 g |
Sirup | 7 g | 20 g | 140 g |
Hvedemel | 10 g | 55-60 g | |
Kakao | 2,5 g | 7 g | 45 g |
Knækkede rug- og hvedekerner | 10 g | 55-75 g | |
Kokosmel | 5 g | 35 g | |
Mandler, hele | 60 g | ||
Olie | 14 g | 90 g | |
Rosiner | 60 g | ||
Salt, fint | 7 g | 20 g | 120 g |
Salt, groft | 4 g | 13 g | 80 g |
Sesamfrø | 10 g | 55 g | |
Smør, smeltet | 5 g | 15 g | 90 g |
Solsikkekerner | 10 g | 50 g | |
Sukker (stødt melis) | 5 g | 15 g | 85 g |
Æg, hele | 2 stk. | ||
Æggeblomme | 5-6 stk. | ||
Æggehvide | 3 stk. |